Kirsikkasukarapu

Kirsikkasukarapu Neocaridina davidi

Englanninkielinen nimi: Cherry shrimp
Alkuperä luonnossa: Kaakkois-Aasia
pH 6,5 – 8
Lämpötila 22 – 25 C
Veden kovuus: keskikovaa tai kovaa (dH 6-20)
Koko aikuisena: 1,5 – 2,5 cm
Akvaarion koko vähintään: 20 L

Muuta kirsikkasukaravusta

  • jalostuksella on aikaansaatu lukuisia eri värimuotoja, kuten punaisen, keltaisen, oranssin, vihreän, sinisen ja violetin eri sävyjä.
  • Sopii seura-akvaarioon, jossa muut lajit ovat riittävän pienikokoisia, jottei sukarapu joudu  saaliiksi.
  • Suosittu nanoaltaissa
  • Ravintona pienet rapupelletit, hiutaleruoat, pienet kalanpalat, pakastetut selkärangattomat sekä pehmeät kasvikset.

Kommentoi

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksyn evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.